Autor: Kurir

Novi Sad
23.11.2016.
09:43 > 11:20
Direktorka Javnog preduzeća "Vojvodinašume" Marta Takač podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg pomoćnika Jece Ilića, tvrdeći da je on provocira jer je Mađarica.
  • Klima

    24.11.2016 11:30
    Strina
    Poštovani NIŠTA me ne bi iznendadilo od Jece Ilica jeer je spreman na SVE to je jedan obican mućak i prevarant a lažov to je katastrofa
  • Vojvodjan

    24.11.2016 11:10
    Odmah da se smanje plate SVIM ČINOVNICIMA I POSTAVLJENIM LICIMA U POKRAJINI!
    Odmah i hitno bez obzira na nacionalnost i ko ih je doveo i zaposlio!
    Maksimum 50.000 ,00 dinara SVIMA MESEČNO.
    Odmah se više ne bi OTIMALI ZA NAŠE NOVCE i izmišljali razne priče o proganjanjima i slično!
    Pa njih su SVE POSTAVILI NA BUDŽET.Niko ih ne proganja ni po kojoj osnovi.
    Oni lepo odu po svoju platu od 200.000 ,00 dinara svaki mesec.
    A to što madjarska ,srpska, rumunska ili slovačka sirotinja crkava od bede po vojvodjanskim selima baš ih briga!
    Obidjite draga gospodjo Takač Sentu Kanjižu, Bečej sa okolnim selima , ako imate vremena za plebs.
  • V

    24.11.2016 05:57
    @evgenije
    ili ste ovo sve izmislili, ili nek vam to više ne bude drugarica. Ispada da nacionalne zajednice maltretiraju većinske Srbe i rade šta im padne na pamet, a zna se ko je zaista ugroženiji
  • Savojski

    23.11.2016 14:41
    @evgenije
    ju-ju, šta bi tek napisao da ti nije drugarica...
  • milica

    23.11.2016 14:02
    očigledno
    Niko ne pominje u komentarima ??? .... Dobro je da većina radnika koji zarađuju za svoje porodice, jesu toliko odgovorni ... za budućnost kompanije i sopstvenu budućnost ... da su svesni da bilo kakva malverzacija i nerad može da ih košta gubitka posla. U ovom slučaju je dotični ,,neradnik!" i procesuiran i kažnjen .. i pokazao pravo lice. Tako je očigledno jeftino, pokušao da svali sve na drugi kolosek. Providno jako, i jeste provokacija .... i to je nepravedno.
  • Slovak

    23.11.2016 13:35
    Meni zapravo smeta to što ste na čelu firme koja se hvali poslovnim uspesima i profitom koji dolazi od seče šume. To je delatnost koja vuče lošu karmu. Budite šta hoćete, ali ne secite drveće, pliz.
  • evgenije

    23.11.2016 12:14
    To sa vređanjima na nacionalnoj osnovi treba biti jako obazriv i sve do detalja ispitati. Naime, jedna moja drugarica je udata za pripadnika jedne nacionalne manjine. Sa njim ima troje dece. Stariji sin je dosta problematičan u školi, tuče se i praci razne gluposti. Kada se sa nekim potuče a vidi ih neko od profesora, prijavi direktoru i sada ih treba sankcionisati, ta moja drugarica odmah trči u školu i diže frku kako joj je sin napadnut na nacionalnoj osnovi. Za sve što joj sin skrivi ona ga brani tako što uvek krivicu nabeđuje na druge kao da su onimto njenom sinu namestili samo zato što je polutan, što mu je otac pripadnik nacionalne manjine. Pošto niko ne želi da bude žigosan kao nacionalista, šovinista, fašista, svi se onda povuku, ustuknu i problem gurnu pod tepih. Tako je klinac zaštićen kao beli medved i zna da može da radi šta god hoće. Isto tako ona u svoju korist vešto koristi to što joj je muž pripadnik nacionalne manjine. Kada ima neki problem na radnom mestu, u kolektivu, ona okolo napada ljude da joj to rade samo zato što je udata za tog i tog. Kada je pre neku godinu bila reorganizacija u firmi i kada nije bila zadovoljna dodeljenim mestom počela je direktora i šefove da napada da su je premestili samo zato što joj je muž to i to po nacionalnosti. Onda ovi da ih ne bi povlačila po novinama i na televiziji ustuknu i bude kako ona hoće. To je nepravedno i prema drugima koji ne mogu da se vade na tu nacionalnu foru.
  • Madjarica

    23.11.2016 10:56
    Kao Mađarica uopšte se ne osećam oštećenom, "gospođo" Takač zbog postupka vašeg bivšeg saradnika. Vi ste ta koja pravi štetu ugledu nacionalne zajednice kojoj ja pripadam!
  • Joka

    23.11.2016 10:55
    ... jer je ukazala na njegove malverzacije sa javnim nabavkama.Kaže drugarica Marta Takač.Jao, jao, ko vas ne zna možda bi i poverovao da brinete za ovu državu i njene građane.
  • Nindža Kornjačleone

    23.11.2016 10:45
    Da je toliko uvredljiva, ne bi prihvatila funkciju posle onih peripetija.
  • Marta Šojić

    23.11.2016 10:06
    Napipavanje ćorke
    Prvo, drugarica Marta je po zanimanju Mađarica...Drugo, njeno razrešenje pa ponovno postavljenje je težak skandal.....Muka mi je od takvih.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna